Massor utav bus här hemma!

Eftersom Lilleman hostade nu på förskolan i måndags fick han stanna hemma två arbetsdagar i karantän. För att inspektera om han förblir detsamma, förbättras eller försämras. Redan under natten till tisdagen så lät sonen mycket bättre. Tyvärr är regler hårda och det är förnuftigt att det är så. Vi är under prövande tider med virus. Har inte råd att bli smittad eller bära smittan till någon man känner. Så det är bättre att stanna hemma dessa två dagar och därefter återvända. Sonen till förskolan och återvänder till studierna. Arbetslivet. Börjar mitt nya jobb nu under fredagen. Personlig assistent. Jobbar natten och studerar hundra procent. Kommer bli svårt; men i slutändan är det allt värt det. Kommer börja studera internationell hälsovård denna månaden. Nästa kommer man studera samhällskunskap och påbörja mitt kurspaket för att bli administratör.  Allt på distans. Högskoleprovet blev inställt, får antagligen inte mina pengar tillbaka och intresset med att studera till sjuksköterska ligger på is. Väntar på mer information! Man får vänta till viruset har lagt sig. 

Har inte haft mycket för oss idag. Försöker alltid starta morgonen med en god och ordentlig frukost. Havregrynsgröt och juice. Apelsin och liten gnutta ingefära för oss båda. Det är så många gånger man startar morgonen på tom mage eller åker med lite att dricka. Borsta tänderna har äntligen blivit en rutin. Lilleman har total vägrat och bråkat vid många utav tillfällena då man skall borsta tänderna. Nu – samarbetar han och tycker det är riktigt roligt. Vilket är underlättande för oss båda föräldrar. Har busat massor på nedervåningen, varit ute på tomten och när klockan närmade sig elva var det dags för vilopaus. Brukar låta sonen sova en och en halv timme nu på förmiddagen. Därefter hitta på en massa äventyr. Får tillsammans ta en skogspromenad, handlat mat online via Ica Maxi och skall senare åka iväg för att hämta upp maten. Slipper gå in i butiken utan personalen lämnar maten i bilen. Vilket är verkligen superskönt. Måste åka vägen direkt hem efteråt och påbörja med maten. Massor utav bus här hemma!

Xoxo,
Untitled-2

095AC2DD-C833-4978-9DB9-43E34BDF1E53

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.