Skönt att komma ut!

Kändes verkligen skönt med att lämna karantänen hemma och få åka iväg till vår lilla småstad under en kort stund. Hade inte många besök och skulle inte stanna allt för länge. Hade två besök inplanerat. Hemmakväll och vår favorit pizza resturang. Därefter var det vägen direkt hem. Spenderar hellre tiden i våra hemtrakter. Speciellt nu under virus-tiderna. Corona har under två dygn krävt mer än fyra tusen liv. Många dör utav andra anledningar med runtom i världen. Svält, bilolyckor, hjärtproblem och så mycket mer. Dock så skrämmer detta viruset mig och så många andra. Förstår dem. Detta kan gå riktigt illa. Om man jämför med resten utav världen. Så är jag verkligen stolt hur Svenska regeringen har bemött detta viruset. Givit oss all dess information och vård vi behöver. Alla dessa arbetare som får vår vardag att gå ihop. De står enade. Starka och möter denna prövning tillsammans. 

Xoxo,
Untitled-2

9F0590D8-9772-47E7-9D35-5DADA74F865A

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.