Mammas kreativa sida!

Hur har min dag varit? Kändes till en början väldigt irriterande och orkade inte tänka på någonting trevligt att göra. Kände mig snuvig och harklade i mellan åt. Inget farligt. Ändå så får man följa reglerna med att stanna hemma. Man känner sig för frisk med att stanna hemma. Reglerna säger att man skall stanna hemma tills mina symtom är helt borta. Så vad har man gjort idag då man sitter i karantän? Förutom att man fick chansen med att städa och plocka i ordning här hemma. Packa väskan åt Lilleman. Åkte iväg tidigare för att spendera natten hemma hos mina svärföräldrar. Barnfritt. Hann ta en promenad för en stund sedan. underbart! Sambon slutar nu närsomhelst och är påväg hem. Blir att spendera kvällen med honom. Se någon film och återhämta sig. Mycket att göra på måndag!

Insamlingen började för sex timmar sedan och har fått in över tvåtusen åttahundra kronor. För detta skall vi köpa bars, dryck och frukt till all personal på intensivvårdsavdelningen. Kom även med i Norra Halland. Där vi får chansen att sprida ordet om gruppen och om insamlingen. Vilket är toppen. Kommer behöva all hjälp vi kan. MÅSTE stötta och hjälpa personalen på intensivvården. De jobbar övertid och ihjäl enbart för att rädda oss som redan blivit ordentligt sjuka. Ni kan läsa mer om artikeln — Här!

Vad kvinnor tycker om att köpa är
Lyktor, almanackor och anteckningsblock!”

Påpekar alltid det sambon säger aldrig stämmer. Älskar tanken med det han säger faktiskt är sanning. Säger att man köper så många andra VIKTIGA saker som exempel  mat och kläder åt sonen. Vilket man också gör. Det han säger stämmer faktiskt in på mig. Köper gärna lyktor då Lilleman alltid gör sönder mina. Almanackor? Av någon anledning så har dem ben. Smiter ifrån min väska då och då. Tappar faktiskt bort mina anteckningsböcker.. (Om sanningen skall fram) Så det är alltid lika trevligt och spännande att få hem nya. Finns det något som stämmer in på dig?

Xoxo,
Untitled-2

AAAA7343-546C-40EA-AD68-4DA9701149F0

5 thoughts on “Mammas kreativa sida!

  1. Javisst är det tråkigt att sitta såhär hemma när man egentligen inte känner sig så sjuk, men vad ska man göra?! Vilket otroligt fint initiativ av er ♡

    Like

  2. ja, men hur jobbigt som helst att stanna hemma när man egentligen är för frisk att var hemma men för sjuk att vistas bland folk…men bra att du följer reglerna och stannar hemma ändå….
    jag älskar ju nya anteckningsblock…det kan jag nog skaffa ett för mycket (eller två) bara för att jag hittar ett som är lite speciellt

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.