Njuter utav morgontimmarna!

Hann inte med mycket kvällen till igår. Var mätt och belåten utav pizzan vi beställde. Även sonen tyckte pizza var den perfekta måltiden. Lilleman föredrog min pizza istället för sambons kebabpizza. Vad åt jag för något spännande? Fratelli. Vilket består utav kycklingfile, curry, banan och ananas. Somnade lite kort efteråt och vaknade inte förrän vid fem tiden. Sonen vaknar alltid ungefär vid fem-sex tiden. Körde honom direkt till förskolan och direkt vidare till Onsala viken. Spendera timmen i lugn och ro. Frosten låg fortfarande på snön. Kände den varma solen steka den igenom frusna marken. Var verkligen underbart och stå här. Njuta utav ledigheten. Speciellt så länge den varar. Arbetar natten och morgondagens natt. Man får passa på att vila, små städa och påbörja mina studier!

Xoxo,
Untitled-2

3BE76A1F-72C8-4478-9AE8-AB23354989BDD7EFC396-3170-40CC-820A-6A4C6DAA54FF

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.