Välkomnar med öppna armar!

Känner verkligen att Corona-viruset har fått en stor påverkan på bloggen och mig personligen. Känner och ser så många människor som tar detta föregivet. Alla tror att det enbart är de äldre och svaga som dör. Julie, sexton år och är första mindre åriga patienten som har dött utav corona viruset i Frankrike. “Vi måste sluta tro att detta virus bara påverkar äldre. Ingen är oövervinnelig mot detta virus!” Säger hennes syster Manon till Le Parisien. Ändå tar många detta föregivet och förknippar detta med en förkylning i många yrken. Ingenting att oroa sig. Berättar min före detta chef. Man får inte gå till jobbet med lite snuva. Man märker att läget är allvarligt. Tyvärr tas den inte på allvar.

Skulle arbetat natten. Tyvärr känner man nu att man harklar till och från. Ingenting farligt. Varken snuva eller sådant. Efter en timme var alla förkylnings tecken borta. Dock måste man förbli hemma tills ALLA symtom är borta. Vilket är bra att vissa tar detta på allvar. Känner att man är för frisk för att vara hemma. Vill vara ansvarsfull och stanna hemma. Kommer tillbaka till arbetet igen efter helgen. Skönt med att få välkomna våren med öppna armar och spendera tiden hemma med gott väder. Blir förmodligen att pyssla här hemma i karantän. Hoppas ni alla får en toppen dag. Förbli ansvarsfulla, tänk på dina medmänniskor och stanna hemma ifall ni inte mår bra. Detta är för er och andras säkerhet!

Xoxo,
Untitled-2

10340B74-C2DB-43AC-95C9-2EFD21235B5C

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.