Vår gåva till Intensivvården!

Startade en insamling med min grupp “Coronahjälpen Kungsbacka” . Tanken var om att samla in frukt, bars och dricka åt personalen och volontärerna på intensivvårdsavdelningarna. Människor runtom Halland har skänkt över två tusen femhundra kronor hittills till denna insamling. Insamlingen växer allt mer och människor vill hjälpa. Vill bidra med något. Vi behöver all hjälp för att kunna bidra något åt intensivvården. Dess personal som tar hand om människor. Jobbar övertid, stressiga miljöer och gör allt för att vi skall kunna överleva. Detta är något vi kan göra för att ge något tillbaka. Vi MÅSTE ta hand om varandra. Åker iväg under måndagseftermiddagen med gåvorna!

Kontaktade Norra Halland angående om inspiration inför en framtida artikel. För att sprida ord om vår grupp och vad vi gör på denna sidan. Coronahjälpen Kungsbacka är till för att hjälpa alla människor. De i riskzonen. Med att hjälp till att handla, gå ut med hunden eller andra ärenden. Nu har vi fått vårt stora projekt med att samla ihop pengar för att köpa in mat, dryck och grönt till sjukvårdspersonalen till intensivvården. De är intresserade och kommer skriva en artikel om detta. Kommer dokumentera nästan allt man gör under måndagens evenemang. Man är nervös. Stolt att göra en skillnad för våra hjältar!

Xoxo,
Untitled-2

Untitled-2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.