Skönt med en tupplur

Hann inte mer än innanför dörren förrän man upptäckte att sonen gick ostadigt. Okoncentrerad. Lilleman var verkligen irriterad och ville bli hörd. Tog med honom ut på en promenad och det tog inte lång tid förrän han somnade. Lugn och ro. Drog tillbaka hemåt och lät honom sova för natten. Tyvärr vaknade han några timmar senare utav magont. Diarréer och smärta. Efter han fått ut allt tog det någon timme och sedan var han tillbaka i drömmarnas värld. Kunde inte somna på direkten. Allt för uppstressad och kluven. Känns som när man väll lägger sig det är då han passar på med att gå upp. Behöver sömnen. Hoppas att sonen sover igenom natten. Kommer blåsa till ordentligt inatt

Xoxo,
Untitled-2

466E577D-6690-4442-A6E8-84F2A93F4203

2 thoughts on “Skönt med en tupplur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.