Crash landing on you

Var på söndagsmiddag hemma hos familjen Blomqvist kvällen till igår. Svärföräldrarna. Perfekt underhållning. Födelsedagsmiddag för min svärfar. Blev bjudna på gott ett skratt och en underbar middag. När klockan närmade sig fem började man märka utav att Lilleman var mycket tröttare än tidigare. Irriterad och väldigt små gnällig. Kände av direkt att det var dags att byta kläder på honom och dra sig hemåt. Trots att det var lite tidigt för att lägga sig. Visste vi mycket väl om att sonen skulle somna i bilen på väg hem. Så rätt som vi hade. Efter en kvart hade Lilleman somnat och hade beslutat sig för att somna för natten. Vilket gav oss några barnfria timmar med att se på serie tillsammans. 

För några dagar sedan upptäckte sambon och jag en UNDERBAR serie. Det är en koreansk serie. Crash landing on you. Om en kvinna ifrån Sydkorea och en man från Nordkorea. Hamnar i trubbel tillsammans. Finns på Netflix. Har en förmåga att påbörja en serie och därefter ibland små spola fram för de bästa delarna. Denna serien har man inte kunnat. Den är verkligen spännande, romantisk och perfekt med drama. Inte för mycket men ändå på ett bra sätt som gör det spännande. Har lovat med sambon att vi ser enbart denna serien tillsammans. Detta är vår lilla Serie. Så beroende framkallande för oss båda.

Xoxo,
Untitled-2

08CBF282-1567-409E-8F48-BD7AC6801FDB

5 thoughts on “Crash landing on you

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.