Välkomnar en ny dag

Var verkligen utmattad kvällen till igår. Försökte få ett någorlunda inlägg om kvällens händelser. Icke-sa-nicke. Kunde formulera fram några ord och därefter somnade man på direkten. Innehöll inte mycket till tankar och åsikter. Det var lite tomt och obetydligt inlägg. Dock har vi sådana då och då. Under kvällen till igår somnade sonen lite för tidigt. Han var så pass utmattad att stegen blev omöjliga och ögonlocken ville enbart stängas. Han var så utmattad. Lyckades precis få på honom utomhuskläder och i vagnen. Kort därefter somnade han på direkten. Väcktes inte utav någonting. Sov igenom min promenad, bytte utav kläder och blöja. Somnade vid ungefär fem tiden. 

När klockan närmade sig sju vaknade sonen utav skrik och panik. Trodde han vaknat från sin vila och var hungrig som en varg. Trots han fick i sig McDonalds lite tidigare. Var inte hungrig och fortfarande jätte trött. Vägrade att somna. Det tog oss några timmar förrän vi insåg varför han inte ville somna. Hade magont och mycket avföring var påväg ut. Till slut var magen tömd och när klockan närmade sig nio kunde han äntligen somna om. Trots att han sparkades mycket i sömnen och man fick sova precis vid kanten utav sängen. Sov vi igenom hela natten. Vaknade vid sex tiden. Startade morgonen tillsammans med en god frukost måltid och har därefter städat igenom huset. Dags för dagens nya äventyr!

Xoxo,
Untitled-2

10A89D7A-1A5A-4753-9BE5-B05C078D1FDE

2 thoughts on “Välkomnar en ny dag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.