Infertilitetsutredning #2.

Startade morgonen nu med att köra sonen till förskolan och hem för att fixa i ordning saker. Städa på över- och nedervåningen. Det är rutin man har dagligen med mindre barn. De gillar verkligen att plocka fram alltid omkring utan att ställa tillbaka saker och ting. När klockan närmade sig elva var det dags för att dra sig in mot stan. Har en på infertilitetsmottagning hos Qvinnolivet. Skall göra en ägglossningssköljning. Se om mina äggledare eller äggstockar har det. Skadade eller hela från min förgående förlossning. Därefter krävs det enbart ett spermaprov innan vi får reda på nästa steg. 

Hur gick det på Qvinnolivet må ni undra? Det gick verkligen kanon. Bortom underbar med mina ord. Äggledaren och äggstockarna såg verkligen perfekta ut. Inga problem där. Nu krävs det enbart ett spermaprov och snart skall vi få veta vad vi skall göra härnäst. Känner verkligen att drömmen om ännu ett barn blir allt närmare för varje möte vi har. För er som inte vet eller känner tillräckligt om oss. Är det att vi försökt få ett syskon åt Lilleman nu i ett år och det ser inte ljust ut hittills. Har känt förtvivlan, stress och press. Trots alla kommer med kommentarer som “När kommer nästa syskon” och “tänk inte så mycket på barn och om ämnet!” Hur lätt blir det när alla skall påpeka om det och man påminns dagligen igenom att se alla dessa småbarn med deras föräldrar. Men-men, vi närmar oss nu och drömmen är nära!

Vad är planen för idag? Många utav er vet om hade vi en insamling för IVA personalen i Göteborg. Beställt mycket frukt. Just nu gör Corona-viruset en prövande tid för oss alla och speciellt för all personal på Intensiven. Som tack har vi beslutat att göra denna insamlingen och köpa frukt åt dem. De tar hand om oss, arbetar övertid och sönderstressade. Viktigt att vi tar hand om personalen tillbaka igenom göra denna gest och stanna hemma. Insamlingen hamnade på Norra Halland och spred sig ganska fort. Detta är dagen vi skall samla ihop allt och hämta upp allt från Ica Maxi. Därefter dra oss upp mot Göteborg. Träffa Sofie, anteckna och fotografera så mycket som möjligt. Nervöst!

Xoxo,
Untitled-2

A5FD1294-CC3B-46CA-AD76-2C3225538D40CBFCB322-7ECE-4247-B303-DD4585D2EC7E

One thought on “Infertilitetsutredning #2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.