Dags att sadla om!

Började att arbeta inom vården sommaren tvåtusentolv. Tog detta som mitt första sommarjobb inom hemtjänsten. Arbetade gärna övertid och trivdes rätt bra med det. När sommarjobbet var över dog tyvärr min far i cancern. Beslutade därmed att utbilda mig till Undersköterska och arbeta inom vården. Arbetade i många äldreboenden, hemtjänst och även en period på en cancervårdsavdelning på Sahlgrenska sjukhuset. Varför en kort period? Inte nog med att man förlorade sin far, kort där efteråt sin farmor och mormor. Cancern tog även min mors liv. Inte nog med att yrket är ansträngande, stressigt och ingår en hel del drama. Det är tungt för både sinnet och kroppen. 

Arbetar som personlig assistent och därefter även studerar på heltid. Har nyligen ansökt att komma in på en distanskurs för administratör. Kommer utbilda mig inom andra kurser med inom kort. Tyvärr kräver många arbetsplatser personal med utbildning eller med erfarenhet. Eftersom jag nu har mer erfarenhet inom vården. Kommer man behöva studera extra ämnen. Internationellt arbete. Samhällskunskap.

Arbetar på min nuvarande arbetsplats (Äldreboendet) denna veckan ut. Därefter arbetar man som personlig assistent och samtidigt får ihop det med alla studierna. Kommer bli mycket; självklart får man ihop vardagen. Kommer bli spännande att få sadla om och arbeta med någonting nytt!

Xoxo,
Untitled-2

One thought on “Dags att sadla om!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.