Jag blev antagen!

Det har varit verkligen en hektiskt dag. Kan man lugnt säga. Mycket stress och nervositet. Tankarna var fyllda med ärenden, planer och allt som skulle göras. Arbeta. Beställa frukt på Maxi. Lyckas få rabatt där. Sköter ändå en välgörenhet där alla får hjälpas åt. Få tag i ‘the Whole company.’ Intervju hos rekryterarna hos Västra Götaland. Fixa betygen som visar att jag är undersköterska. Få tag på insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus och fixa upp en tid för att lämna frukten hos Mölndals intensivvårdsavdelning. Skapa instagram-grupp åt Coronahjälpen. Söka efter riktigt skydd åt alla som arbetar inom vården. Det slutar aldrig. Skall fortsätta tills viruset är över. 

Jag är antagen till administratör utbildning i maj!

Dagen gick fortare än förväntat. Välkomnade kvällstimmarna och man kan äntligen andas ut. Få tid med familjen. Man är helt slutkörd. Känner sig absolut stolt över dagens gärningar. Hade man kunnat – hade man gjort mer. Detta var väl arbetat för en dag. Klarar av mer till morgondagen. Känner från mage och själ att man kan mer. Får ta det lugnt resterande utav kvällen och förberedd inför en ny spännande dag imorgon. Mer jobb, träning, oväntade och spännande äventyr. Glöm inte att hjälpa varandra!

Xoxo,
Untitled-2

7F1EC3DC-892B-4EB0-9340-6407B96D6E9F8F7B53F7-A813-44B2-83AE-7416615CC53F

One thought on “Jag blev antagen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.