Vilken händelserik dag!

Hann inte med mycket kvällen till igår. Fick reda på rekryterare från Sahlgrenska sjukhuset om en timanställning. Områdena är runt västra Götaland. Kan vara allt från vanliga avdelningar och till självaste IVA avdelningarna. Skulle köra denna intervju via Skype. Skulle passa på att fixa i ordning referenserna, betygen och mitt Cv under kvällen. Morgonen därpå skulle man upp tidigt för ett morgonpass. Så upp lite tidigare under morgonen för att fixa i ordning lite frukost åt sonen innan han skulle lämnas på förskolan. Det har varit hektiskt idag. Mycket att ordna. Precis så man hann med att gå på toaletten. Under rasten var man på Skype intervju, efter jobbet fick man åka direkt till Maxi för att hämta upp frukt och på Jeanette Olsson med varor från Whole Company. Världens goaste och trevligaste människa! Lämnade varorna på IVA i Mölndal och tog vägarna direkt hem. Är helt utmattad och behöver vila upp mig lite. Lovar att uppdatera bloggen lite mer senare!

Xoxo,
Untitled-2

21FE3074-4B7C-44BE-A23B-0DF02A3917CE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.