Bidragen till IVA

Någonting som varit små irriterande är min molande värk man haft i magen till och från. Den är inte som en farlig mensvärk – ändå små irriterande. Nio dagar innan mensen! Kanske har något att göra med min senaste besök hos kliniken. Gjorde en spolning vid äggledarna och inspekterade mina äggstockar. Såg perfekt ut. Kanske känns en aning efteråt? För er som inte har följt vår resa som är ny besökare. Så har vi försökt få ett syskon åt sonen i snart ett år och någon månad. Eftersom man har ett barn så får man ingen hjälp utav kommunen. Man får ta hjälp privat. Under dessa svåra tider kan det bli svårt att få tag i tider. Så man får ta för sig medan man kan. Får se om detta fortsätter kommer och går. För många är detta beteendet vanligt. För mig? Inte så vanligt och mer ovanligt! (Sällsynt!) 

Trots att det har varit ett tungt och ångest laddat arbetspass. Lyckades man hålla ihop och göra sitt bästa. Har verkligen inte mått helt hundra. Känner det på mig. Vet inte exakt vad det är. Haft huvudvärk och tagit några smärtstillande och hopps detta går över. Tre timmar kvar och man skall få återhämta sig hemma. Trött och utmattad. Så mycket man vill tala ut, men vet att det är bättre att tiga. Blev så glad utav att se att insamlingssidan delat vår sida och en bild på mig. Aldrig varit glad med att bli delad på sidor och speciellt inte på Facebook. Detta kändes som en annorlunda fall och speciellt. Man blev stolt över sig själv (På bilden) och hur vi tillsammans har kämpat mot detta virus som hjältar.

Xoxo,
Untitled-2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.