Välkomnar April-månad!

Välkomnar ännu en morgon. Som alla tidigare nätter bar sambon in sonen under midnatt. Därefter sov han med oss till klockan närmade sig fem. Ibland sover han ut en timme till. Nu var han en aning piggare och ville gå upp med sin far. Fick chansen med att sträcka på benen, surfa lite på mobilen och hinna vakna upp. Under varje morgonen när sambon har tagit ner sonen. Så börjar Lilleman redan att sakna min närhet. Börjar bli små gnällig och börja leta efter mig. När han börjar höra honom är det bara att tända så kommer han upptäcka det inom kort. Ta sig upp på egen hand och därefter in till sovrummet. Överlycklig. Lika gullig som alltid. Skönt att få egentid med sonen innan förskolan!

Vad händer för spännande till idag? Förutom att sonen får spendera lite tid på förskolan, sambon är på arbetet och personligen får man lite egentid. Köpte med lite gottigheter åt personalen och barnen på förskolan. Det är inte enbart vården som är hjältar. Personalen som tar hand om våra småbarn. Så att vi skall kunna ta hand om andra. Utan dessa personer och vi skulle inte kunna lämna hemmet. Köpte dessa saker för mina egna pengar och gav till dom idag. Förtjänar det verkligen! Så nu med lite egentid skall man minsann passa på med studierna. Så mycket studier som skall göras nu. Påbörjar mitt pass redan vid lunch tiden. Behöver verkligen all tid man kan få med studierna och träningen. Håll tummarna!

För en vecka sedan skrev man inlägget om Corona! Nämnde i inlägget hur farligt detta virus är. För en vecka sedan hade nitton tusen människor förlorat livet. Dödssiffran är nästan uppe i femtio tusen människor runt om i världen. Det är en skrämmande siffra. Orolig om vad framtiden har att säga!

Xoxo,
Untitled-2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.