Dags för mer studier

Det är inte lätt att arbeta inom vården. Mycket ångest, oro och tunga pass. Igår var mitt sista pass på detta demensboende och måste blicka framåt. Utveckla som person. Försöka glömma bort det tråkiga. Lägga det förgångna bakom sig. Kommer förbli hemma, dricka te och återhämta mig. Mådde inte helt hundra under gårdagen med huvudvärk, mensvärk och med en inre känsla. Denna dagen känner man sig klen. Mycket att återhämta sig för. Kör iväg sonen nu under förmiddagstimmarna. Därefter gäller återhämtning, studier och ännu mer internationella studier. Måste ta vara på alla studerande tidpunkter. Därefter måste man återkoppla med IVA-hjälpen om de behöver någon mer hjälp.  

Xoxo,
Untitled-2

5252F73A-6750-4790-B6A3-31D43E3DD2EC

One thought on “Dags för mer studier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.