https://nouwcdn.com/v201/u/721/2848721/121/202206151810140276.jpg

Vecka 37

Vad har du gjort den här veckan?
Påbörjat renoveringen med gästhuset på allvar. Började från en skräpigt hönshus; där min far använt huset med att samla bröte och bildelar. Har nu tömts. Uppgraderat med ett fönster och en ny dörr. Fått en ny färg på väggarna och kommer inom kort att börja renoveringen på insidan. Fått uppdateringar om tomten i Fjärås och får idag kontakta A-hus om mer information kring visningen. Har även passat på att skörda lite tomater, björnbär och hallon. Massor utav smått och gått. Barnen har fått hem nya utomhuskläder i alla väderförhållanden och även pyssel till inomhusbruk.

Vad har varit bäst med veckan?
Det bästa med veckan var nog fredagsmyset med barnen. Fixade ihop popcorn, äpple juice och godis åt både barnen. Barnen är fyra respektive ett år. Vanligtvis kommer dem överens. De vill gärna ha båda godisskålarna för sig själva. Detta tillfälle satt dem så snällt bredvid varandra. Såg på film med mig, åt sina popcorn och godis. Detta var verkligen jätte mysigt och trevlig egentid med barnen. Tycker självklart att den bästa tiden på veckan är med familjen och egentiden.

Vad har varit det sämsta?
När Ica slarvade bort min order och man fick göra en ny bokning. Var under fredagen. Var ledig den dagen med barnen och hämta upp maten är det enklaste valet för mig som STOR handlat för framöver. När detta händer blir man inte bara irriterad. Man blir arg och besviken. Funderar på vem pratar man med nu, gör man en ny bokning eller kan dem se den gamla? Allt gott vi skulle äta för den helgen blev ändrat. Tur hade man sparat allt vi behövde på en lång lista och kunde göra en ny beställning. Oturligt fanns det inga tider den helgen förrän idag. Kunde inte riktigt handla mycket under helgen då vi inte vill ha för mycket dubbletter när man hämtar hem maten nu denna måndagen. Mycket var slut hemma och har beställt ganska mycket mat/förnödenheter till idag. Det var förmodligen det sämsta och mest irriterande med veckan som varit. Typiskt!

Veckans köp?
Har förmodligen varit pyssel lådan som man köpt hem från Rusta. Köpte även lite höst pyssel från Dollar Store. Vilket blir perfekt syssla för sonen när väderförhållandena blir dåliga under höst månaderna. Även vinter-halvåret. Sonen pysslar eller målar inte så mycket. Vill gärna pyssla mer med sonen, börja med läsningen och målandet på allvar. Han känner sig mer bekväm med detta. Vem tycker inte om att måla och små pyssel där hemma. Väldigt glad att han vill pyssla och inte sitta med telefonen, teven eller iPaden. Utan vill pyssla med oss vuxna. Precis det dem behöver!

Inspiration och lånad utav @malinlinneaa.

──── • ────
#bestofnouw #föräldraskap #renovering #tvåbarnsmamma #viktminskningsresa

Gillar